Calculatietools

Calculatietools

Wandgoot configurator

Bereken de prijzen en aantallen voor wandgoten en toebehoren

Kies de gewenste uitvoering, kleur, afmeting en het aantal wandgoten en hulpstukken dat u nodig heeft. Wij geven u een overzicht van alle benodigde materialen en accessoires. Bovendien geven wij u overzicht van de standaard prijzen en eventuele toeslagen voor speciale kleuren.


GWO Vulgraadberekening

Bereken welke Gwo Wandgoot de meest geschikte is voor uw bekabeling

Vul het aantal datakabels en de maximale vulgraad in en wij geven u een advies voor de meeste geschikte uitvoeringen van de wandgoten GWO 6 en GWO Snap-on.


P31 kabelgoot configurator

Maak je eigen P31 kabelgoot-en toebehoren samenstelling

Kies de gewenste uitvoering, breedtematen, ophangsysteem en hulpstukken. Voeg de gewenste aantallen toe en wij geven u een compleet overzicht van alle benodige materialen en accessoires. Daarna kunt u heel eenvoudig deze specificatie naar Word, Excel of naar het orderboek van uw elektrotechnische groothandel overzetten.


XL-PRO³ importeren

Importeer XL-Pro berekeningen om prijzen te berekenen

Met XL Pro³ van Legrand Nederland kunt u volledige projecten uitwerken voor het ontwerpen van uw verdelers van 63 tot 6300 A. Hiermee kunt u de juiste producten uitkiezen, de verdeler visualiseren en de prijs bepalen.


ZMC Calculator

Zucchini Railkoker modulair concept calculatietool

Door het invullen van een aantal parameters, zoals het type railkoker de opbouw en de leidinglengte, kan met deze calculatietool eenvoudig een berekening worden gemaakt van de uitvoering van een tracé met railkoker.


Spanningsverlies Calculator

Voor het bepalen van de juiste railkoker is het berekenen van het spanningsverlies essentieel. Deze is afhankelijk van de lengte van de lijn, de bedrijfsstroom, de nominale spanning en type railkoker. Met deze calculator kunt u het spanningsverlies van uw railkokertracé eenvoudig berekenen.


Deurcommunicatie Calculator

Maak indicatieve offertes met een aantal clicks

U gebruikt onze deurcommunicatie calculator en maakt een indicatieve offerte binnen een aantal clicks, inclusief technische specificaties, stuklijst en visualisatie van de installatie.